Meteen naar de inhoud

Contentstrategie

Contstrategie wordt aan klant uigelegd

De contentstrategie zonder gedoe

Een contentstrategie ingewikkeld en tijdrovend? Dat kan anders! In een halve dag zetten we samen de contentstrategie voor jouw bedrijf neer.

Nooit meer…

  • vele uren besteden aan het creëren van je berichten
  • frustraties omdat je berichten geen nieuwe leads opleveren
  • een website met inhoud die niet bij je bedrijf past

Met mijn no-nonsense contentstrategie gaan we een duurzaam plan maken. Het wordt een strategie om jouw doelgroep te bewerken alsof ze met de sterkste pot Pattex zijn ingesmeerd. Het trekt (nieuwe) klanten aan en laat niet meer los!

Na het afronden van de contentstrategie heb je een plan dat niet op de plank blijft liggen. Je hebt een concreet document waarmee je direct aan de slag kunt. Of je zet mij aan het werk, kan ook.

Een sterke bedrijfsidentiteit

Je bedrijf is uniek​

Ik ben ervan overtuigd dat iedere onderneming kan groeien zonder opzichtige verkooppraatjes of opdringerige marketing.

Hoe?
Met een stevig fundament voor jouw content.

De diensten of producten die jouw bedrijf levert zijn waarschijnlijk niet uniek. Bedenk je maar eens:

✓ Hoeveel bedrijven bouwkundig tekenwerk ‘verzorgen’…

✓ Hoeveel ’totaalleveranciers’ voor de zakelijke markt er zijn…

✓ Of hoeveel IT-bedrijven ‘oplossingen’ verkopen.

Wat maakt jouw bedrijf uniek?

Samen gaan we op zoek naar de unieke merkidentiteit van jouw bedrijf. We vertalen dit naar een krachtige contentstrategie. Een gedegen fundament om doeltreffend met content aan de slag te gaan.

De sticky contentstrategie die jouw doelgroep laat plakken ​

Contentstrategie is de basis voor contentcreatie. Een contentstrategie is cruciaal om richting en focus te geven aan de contentmarketing voor jouw onderneming.

De contentmarketingstrategie die ik ontwikkel, draait niet om jouw bedrijf! NEE?! 

Ik zal het je uitleggen: in de contentstrategie stellen we jouw doelgroep – of nog beter: jouw ideale klant – centraal.

Binnen deze succesformule zullen we jouw (potentiële) klanten boeien en binden. Door inzicht te krijgen in de behoeften en uitdagingen van je doelgroep laten we ze aan jouw bedrijf laten plakken. Alsof ze met de beste pot Pattex zijn bewerkt!

De contentstrategie voor optimaal bereik

Samen bepalen we welke contentkanalen het meest effectief zijn voor jouw onderneming. We ontwikkelen een plan om consistent en boeiende content te creëren die de aandacht van je doelgroep trekt en behoudt.

Van contentstrategie naar contentcreatie

Geen tijd voor de uitvoering van je contentstrategie? Het creëren en publiceren van content kun je met een gerust hart aan mij overlaten. Zo blijf je consistent zichtbaar op social media en blijft je website up-to-date.

Liever zelf (of een medewerker) aan de slag? Maak gebruik van mijn coachingstraject. Ik leer je alle ins en outs die ik in ruim 15 jaar in de marketing heb opgedaan.

Meer weten?

Wil je een contentstrategie waar je concurrent ‘U’ tegen zegt en je doelgroep volmondig ‘JA’? Neem dan nu contact met mij op!

Ik maak graag een afspraak met je voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens een ‘kopje content’ laat ik je ontdekken hoe een contentstrategie voor jouw bedrijf werkt!

Ontvang GRATIS de Content Kick.

Je krijgt mijn beste content ideeën in je mailbox. Vanaf nu schrijf je eenvoudig je blog, social media post en mailing. Ik zorg dat je contentplanning gevuld blijft.

Schop het verder met je contentmarketing… Geef het een Kick!

Meld je nu aan voor de GRATIS Content Kick