Meteen naar de inhoud

Portfolio

Contentmarketing,
meer dan tekst en beeld

Neem een duik in mijn wereld en ik inspireer je met de mogelijkheden van contentmarketing: in de breedste zin van het woord. Van blogposts, social media tot de ‘old school’ mailing via de post.

Juist in de combinatie online en offline schuilt de kracht om doelen te bereiken!

Een mix van strategie, creativiteit en impact. Hiermee creëer ik effect voor mijn klanten. Wil jij dit ook? Neem dan contact met mij op!

Contentmarketeer Marrit Nijboer loopt naar klant

Social Media Management

Voor diverse opdrachtgevers beheer ik hun social media

social media iconen

Social media is dé plek waar mijn opdrachtgevers zich positioneren als expert in hun branche. Ik help hen met het vergroten van hun zichtbaarheid en naamsbekendheid. Voor een vast bedrag per maand zet ik gerichte campagnes in en realiseer ik waardevolle content. Hiermee bereik ik nieuwe (ideale!) klanten en zorg ik voor loyale terugkerende klanten.

Fotografie

Met fotografie breng ik persoonlijkheid in contentmarketing

contentcreatie fotografie

Een beeld wordt door ons brein 60.000 maal sneller verwerkt dan een tekst. Denk je maar eens in: een social media bericht zonder pakkend beeld, een website zonder fotografie of een brochure met alleen tekst. Een foto laat de tekst spreken. Voor diverse opdrachtgevers verzorgde ik een fotoshoot. Op een bijzondere locatie, op kantoor of in de buitenlucht. Altijd passend bij het bedrijf en met als doel de persoonlijkheid van de onderneming in beeld te brengen.

Concept, vormgeving en copywriting​

Folder YALA - Emmeloord

Strategie, vormgeving, fotografie en copywriting

POST Woonadvies en Projectrealisatie - IJlst

TROTS! Dat ik met deze bedrijven mag samenwerken...

Binnenkort meer!

Ik heb nog ontzettend veel werk met je te delen. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de projecten waaraan ik werk en alle ontwikkelingen rondom contentmarketing

Ontvang GRATIS de Content Kick.

Je krijgt mijn beste content ideeën in je mailbox. Vanaf nu schrijf je eenvoudig je blog, social media post en mailing. Ik zorg dat je contentplanning gevuld blijft.

Schop het verder met je contentmarketing… Geef het een Kick!

Meld je nu aan voor de GRATIS Content Kick