Meteen naar de inhoud

Contentcreatie

contentcreatie door Marrit Nijboer

Bereik je klant vanuit je luie bureaustoel

Effectieve en boeiende content.
Content die jouw doelgroep prikkelt en aanzet tot actie.
Content met meetbare resultaten.

Hier kun je op rekenen als je mij inschakelt voor de contentcreatie voor jouw bedrijf. Ik zorg voor een onuitwisbare online aanwezigheid. 

Met boeiende blogposts, social media updates en/of nieuwsbrieven is jouw bedrijf consequent aanwezig en top-of-mind bij de doelgroep.

En het mooie is? Je hoeft niet direct een hele marketingafdeling aan te nemen om dit voor elkaar te krijgen.

Jij kunt lekker in je ‘luie’ bureaustoel blijven zitten. Laat mij het werk maar doen!

Contentcreatie komt in vele vormen

Ik zorg voor de tijdrovende contentklussen van jouw bedrijf

Social media management

social media management

Social Media berichten die de aandacht trekken van jouw (potentiële) klanten. In woord en beeld breng ik de kracht van jouw bedrijf naar buiten.

Website & blog

website en blog

Je website is niet zomaar een visitekaartje. Dit is de plek waar je nieuwe klanten aan je bedrijf bindt en de expert-status naar een nieuw level brengt.

Mailing

digitale mailing

Gerichte communicatie – pling – zo in de mailbox van je doelgroep. Met een mailing versterk je de klantrelaties en jaag je nieuwe sales aan.

Vol trots mag ik voor de volgende opdrachtgevers aan de slag...

Klant review Init3

“Ik heb de samenwerking met Marrit als prettig ervaren. De invulling hoe wij het voor ogen hadden met betrekking tot de cases heeft Marrit goed opgepakt en precies wat wij ervan verwacht hadden. Marrit denkt goed met ons mee en de planning die ze heeft afgegeven komt ze netjes na.​”

Sabine Brouwer | INIT3

contentcreatie fotografie

Content creëren kan iedereen, toch?

Jazeker! Iedereen kan een contentcreator zijn. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een camera. Je zet je teksten en foto’s op social media. Je voegt het toe aan je website. En je verstuurt een nieuwsbrief. Klaar!

Dit kost jou (of een medewerker) enorm veel tijd. Maar is dit effectief? Trek je hier werkelijk klanten mee aan? En lukt het je om het consequent vol te houden?

Is het antwoord op één van de vragen: ‘Nee’. Dan help ik je graag om de volgende stap te maken: klanten aantrekken met doordachte content!

Ontvang GRATIS de Content Kick.

Je krijgt mijn beste content ideeën in je mailbox. Vanaf nu schrijf je eenvoudig je blog, social media post en mailing. Ik zorg dat je contentplanning gevuld blijft.

Schop het verder met je contentmarketing… Geef het een Kick!

Meld je nu aan voor de GRATIS Content Kick