Meteen naar de inhoud

Bedrijfsfotografie Friesland

Bedrijfsfotografie Friesland

Laat beelden voor je bedrijf spreken

Je bent op zoek naar bedrijfsfotografie in Friesland. Leuk kennis te maken! Mijn naam is Marrit Nijboer. Ik ben Fotograaf en Contentmarketeer. 

In mijn ogen is bedrijfsfotografie meer dan het schieten van een mooi plaatje. Het gaat om het creëren van beelden die je doelgroep raken en in beweging zetten.

Met mijn achtergrond als contentmarketeer weet ik dit voor jouw bedrijf te realiseren. Ben je benieuwd wat ik als professioneel fotograaf voor jou kan betekenen?

Of scroll nog even door voor meer informatie…

De soorten bedrijfsfotografie die ik in Friesland aanbied

Als Bedrijfsfotograaf werk ik in Friesland en Noord Nederland. Denk hierbij ondermeer aan Sneek, Leeuwarden, Heerenveen en Drachten.

Met mijn beelden vertel ik het verhaal van jouw bedrijf. Om jouw expertise volledig in beeld te brengen heb ik mij in verschillende soorten bedrijfsfotografie gespecialiseerd.

bedrijfsfotografie bij Filsen in Sneek

Bedrijfsfotografie

Met bedrijfsfotografie leg ik meer dan alleen beelden vast. Ik vang het verhaal achter je bedrijf. Dit kan door het fotograferen van de dynamiek van het team, het uitlichten van de producten of het creëren van een sterk merkbeeld.

Bovenstaande foto: bedrijfsfotografie bij Teashop & Tearoom Filsen in Sneek

Bedrijfsportretten voor Post Woonadvies bij klant in Sneek

Bedrijfsportretten

Zaken worden gedaan met mensen. Niet met het logo van je bedrijf. Geef je bedrijf daarom een gezicht met bedrijfsportretten! Ik breng de medewerkers van je bedrijf in beeld door het vangen van hun professionaliteit en persoonlijkheid.

Bovenstaande foto: bedrijfsportret voor Post Woonadvies bij een klant in Sneek

Personal Branding Shoot van Mireille in IJlst

Personal branding shoot

Geef jouw bedrijf een gezicht tijdens een personal branding shoot. Dit is de ideale manier om jezelf en je bedrijf neer te zetten. Vaak wordt deze shoot ingezet door ZZP-ers en bedrijfseigenaren die de foto’s willen gebruiken voor hun website en social media.

Bovenstaande foto: personal branding shoot in IJlst voor Mireille Post Coaching en Training

profielfoto voor social media van Tjeerd gemaakt in Tjerkwerd

Profielfoto's

Veel van je medewerkers zullen actief zijn op social media zoals LinkedIn. Geef ieder profiel een professionele uitstraling met een professionele profielfoto. Zo kunnen je medewerkers een sterke eerste indruk maken bij relaties en (potentiële) klanten.

Bovenstaande foto: profielfoto voor LinkedIn Haarsma Groep Tjerkwerd in Friesland

Redactionele fotografie

Wil je het verhaal van je onderneming naar buiten brengen? Dit doe je niet alleen met tekst. Gebruik beelden om het verhaal van je bedrijf te laten spreken. Redactionele fotografie is perfect te combineren met artikelen, persberichten en andere zakelijke communicatie.

Bovenstaande foto: project van BAM gefotografeerd voor Kijk op het Noorden.

beeldbank aanleggen

Beeldbank

Binnenkort heb je altijd een passende foto bij de hand voor je website, social media, folder en andere communicatiemiddelen.  Door het aanleggen van een beeldbank breng ik alle facetten van je bedrijf in beeld. Zo grijp jij nooit meer mis!

Bovenstaande foto: één van een serie foto’s gemaakt voor de beeldbank van KBS+BTS.

TROTS! Dat ik met deze bedrijven mag samenwerken...

Brainstorm als basis voor bedrijfsfotografie

Om van de fotoshoot een succes te maken start ik altijd met een korte brainstorm. Zo kunnen we de verwachtingen op elkaar afstemmen. De volgende vragen zullen zeker aan bod komen.

– welke doelgroep wil je met de fotografie aanspreken?
– wordt de fotografie online gebruikt of ook voor drukwerk?
– welke uitstraling van de fotografie sluit aan bij jouw bedrijf?
– wie of wat moet er gefotografeerd worden?
– welke locatie gaan we gebruiken?
– maken we gebruik van natuurlijk licht of wordt de setting uitgelicht?

Vaak vindt de brainstorm op locatie van het bedrijf in Friesland plaats. Zo krijg ik gelijk een goed beeld van jouw organisatie en ideeën die ik binnen de bedrijfsshoot kan gebruiken.

Volledige begeleiding voor succesvolle bedrijfsfotoshoot

De voorbereiding voor een fotoshoot kan overweldigend lijken. 

Geen nood! 

Ik neem jou (en eventueel je medewerkers) in alle stappen mee. Ik zorg ervoor dat alle voorbereidingen van de shoot zijn getroffen.

Tijdens de shoot zorg ik voor een ontspannen sfeer zodat alles en iedereen op zijn best op de foto wordt vastgelegd.

 

Klant review Init3

“Ik heb de samenwerking met Marrit als prettig ervaren. De invulling hoe wij het voor ogen hadden met betrekking tot de cases heeft Marrit goed opgepakt en precies wat wij ervan verwacht hadden. Marrit denkt goed met ons mee en de planning die ze heeft afgegeven komt ze netjes na.​”

Sabine Brouwer | INIT3

Bedrijfsfotografie ontmoet contentmarketing

Wat is de reden dat je bedrijfsfotografie voor je bedrijf wilt inzetten? Je wilt vast en zeker beter in beeld komen bij je doelgroep. Of nog beter: je ideale klant!

Ik help je met bedrijfsfotografie. Voor bedrijven in Friesland en Noord Nederland sta ik klaar als Professioneel Fotograaf. Maar er is meer…

Wist je dat ik naast Fotograaf ook Contentmarketeer ben? Dit geeft een extra dimensie aan mijn fotoshoots.

Ik weet alle ins en outs van de communicatiemiddelen waarvoor de foto’s gebruikt worden. Van online publicaties tot drukwerk, ik weet precies wat mij te doen staat. Dit zie je terug in het resultaat van de fotoshoots!

 

Meer weten over bedrijfsfotografie in Friesland?

Met mijn bedrijf ben ik gevestigd in de Elfstedenstad Sneek. Vanuit hier werk ik voor bedrijven in heel Friesland. Ik werk ondermeer in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten.

Wil je bedrijfsfotografie laten maken voor jouw business? Neem dan nu contact met mij op!

Ik maak graag vrijblijvend kennis met jou en je bedrijf.

Ontvang GRATIS de Content Kick.

Je krijgt mijn beste content ideeën in je mailbox. Vanaf nu schrijf je eenvoudig je blog, social media post en mailing. Ik zorg dat je contentplanning gevuld blijft.

Schop het verder met je contentmarketing… Geef het een Kick!

Meld je nu aan voor de GRATIS Content Kick